Pekko Nieminen

Founder, Executive advisor & principal consultant

Olen erilaisten ihmisten kanssa hyvin toimeen tuleva henkilö ja omaan energisen ja innostavan tavan haastaa ja kehittää. Toimintatavaltani olen kyseenalaistava ja suora, mutta ratkaisukeskeinen. Olen käytännönläheinen toimija ja haluan päästä asioiden ytimeen ja ymmärtää miksi asioita tehdään ja mihin niillä pyritään. Olen rationaalinen luottaen vahvasti intuitioon. Olennaisen kokonaisuuden hahmottaminen on vahvuuteni. En usko sattumiin vaan kehittyminen ja menestys tulee itsensä likoon laittamisen ja määrätietoisen tekemisen seurauksena. Usein haastavinta on luopua omista uskomuksistaan ja vanhoista, hyvistäkin, käytänteistä. Kehittyminen edellyttää sisäistä paloa ja uskallusta astua uuteen. Itseäni inspiroi ja motivoi pystyessäni auttamaan ihmisiä ja organisaatioita eteenpäin, löytämään juuri heidän tarpeensa ja ratkaisut niihin.

Ennen nykyistä organisaatioiden kehittämisen uraa työskentelin 10 vuoden ajan kansainvälisissä myynnin, markkinoinnin ja yritysjohdon tehtävissä teollisuudessa. Sain olla perustamassa uusia liiketoimintoja ja ulkomaisia tytäryhtiöitä. Koulutukseni on konetekniikan DI. Diplomityöni tein kuitenkin Työpsykologian ja johtamisen laitokselle palkitsemisjärjestelmistä. Työn ohessa olen hankkinut ammatillisen opettajan pätevyyden sekä Näyttötutkintomestari ja Hyväksytty hallitusjäsen -tutkinnot.

Organisaatioiden, osaamisen ja henkilöstön kehittämistä olen tehnyt vuodesta 2009 kaikilla organisaation tasoilla. Olen ollut luomassa lukuisia yritysvalmennuskokonaisuuksia sekä toiminut useita vuosia tutkintovastaavana johtamisen-, yritysjohtamisen ja tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnoissa. Minulla on siis ollut etuoikeus toimia kumppanina, kehittäjänä ja konsulttina satojen erilaisten organisaatioiden ja tuhansien ihmisten kanssa kymmenissä eri maissa ja kulttuureissa niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla. Jokaisen kohtaamisen, tilanteen ja kysymyksen myötä olen huomannut, kuinka paljon itselläni on vielä opittavaa. Itselleni tutuimmiksi toimialoiksi ovat tulleet teollisuus eri muodoissaan, opetus-, oikeus-, sosiaali- ja terveysala. Työkieleni ovat suomi ja englanti.

Nautin työstäni, mutta koti on kuitenkin rakkaampi. Akut latautuvat amerikkalaisen vaimoni ja kuuden lapsemme kanssa. Harrastuksiani on remontointi ja liikunta. Yöpöydältäni löytyy aina kirjoja. Elämän arvoni voi tiivistää ytimekkäästi: koti, usko ja isänmaa. 

Ave Group - Closing the gap

Pekko Nieminen

Founder,
Executive advisor & principal consultant

Raudanluja ammattilainen, jolle asiakkaan menestys on kaikki kaikessa. Hahmottaa kokonaisuuden ja erottaa olennaisen. Energinen, käytännönläheinen ja osallistava tapa toimia.

pekko.nieminen@avegroup.fi

puh. +358 44 517 5286

Ave Group - Closing the gap

We close the gap

Ihmiset
Strategia ja liiketoiminta
Toimeenpano ja muutosprojektit

Yhteystiedot

Puhelin +358 44 517 5286
Sähköposti info@avegroup.fi

Käyntiosoite

Kellosalmentie 28
17500 Padasjoki

© Kaikki oikeudet pidätetään – 2022 – Ave Group Oy. Kotisivut toteuttanut HEIMO Interactive.