Asiakastarinoitamme

Ave Group - Closing the gap

Inhimillistä tekemistä kylmäratkaisujen parissa

Muutoksen johtaminen tuli Joachim Schlichtigin vastuulle vuonna 2017. Ennen Porvoon komennusta, hän oli toiminut monipuolisesti johtavissa tehtävissä niin liiketoiminnan puolella kuin konsultin roolissa. Hän hahmotti nopeasti, mitä toimenpiteitä muutoksen läpivieminen tarvitsisi. Kokemus on osoittanut, että operatiivinen toiminta vaatii paljon huomiota ja silloin on vaarana, että itse muutos jää jalkoihin.

Lue lisää
Ave Group - Closing the gap

Black Donuts on rohkea rengasalan edelläkävijä

Black Donuts on kehittynyt pienestä start-up-yrityksestä kansainvälisesti arvostetuksi organisaatioksi rengasteknologian saralla. Black Donuts tarjoaa asiakkailleen konsultointia, tuotekehitystä, insinöörityötä, tehtaan suunnittelua ja ylösajoa sekä koulutusta. Heidän toimintansa perustuu asiantuntijaosaamiseen ja heillä on vahva sekä monipuolinen huippuosaajien tiimi.

Lue lisää

Artikkelimme

Ave Group - Closing the gap

Itseohjautuvuus – autiomaalla näkyvä keidas vai sittenkin vain kangastus?

Itseohjautuvuus, agiilit toimintatavat, ketterä kehitys, Teams of teams ja monimuotoiset työskentelytavat ovat hyvä alku nykyajan muotisanoille ja ilmiöille organisaatiossa. Sanomattakin lienee selvää, että kaikki nämä ovat oikeasti erittäin toivottuja ja hyviä asioita, mutta arjen todellisuus ja organisaatioiden valmius näiden toteuttamiseksi ei ole useinkaan vielä tätä päivää.

Lue lisää
Ave Group - Closing the gap

Etätyöt ja digiloikka – onnentuoja vai viejä?

Kevät 2020 tullaan maailman historian ajan muistamaan koronaviruksesta. Käytännön työelämään se toi mukanaan muutoksia ja erilaisia käytännön järjestelyjä. Ajauduimme tilanteeseen, jossa uusia työvälineitä piti ottaa nopeasti käyttöön. Viimeistään nyt kohtasimme tosiasian, että työtapojen muutos on väistämätön.

Lue lisää
Ave Group - Closing the gap

MIKSI STRATEGIA EI REALISOIDU TEKEMISESSÄ?

Jos strategia ei ole toteutuakseen, ei se tavallisesti johdu siitä, että valitttu strategia tai sen kuvaus olisi väärä. Kompastuminen on lähes varmasti tapahtunut arjen tekemisessä. On toki mahdollista, että ongelmana on ollut väärät olettamukset markkinatilanteesta, omista kyvykkyyksistä tai toimintaympäristössä tapahtuvista odottamattomista muutoksista. Tämän vuoksi nyt jos koskaan strategiatyön pohjalla tulee olla laadukas skenaariotyöskentely.

Lue lisää
Ave Group - Closing the gap

Tekoälyä ihmislähtöisesti

Uusien teknologioiden ja innovaatioiden hyödyntäminen yrityksissä on tärkeää, jotta ne voivat selviytyä nykyajan kilpailuympäristössä. Tekoäly on yksi teknologia, joka on viime vuosina saanut paljon huomiota osakseen.

Lue lisää

Neljä askelta palvelevaan johtamiseen

Vaikka kuinka puhutaan siitä, että Taylorismin aikana oli mahdollista johtaa ihmisiä asemaan ja auktoriteettin vedoten, ei liene koskaan ollut aikakautta, jolloin tätä olisi pidetty parhaana johtamisen muotona.

Lue lisää

Tekoäly hoi, älä jätä!

Viime vuosina tekoälystä on muodostunut termi, jonka lähes kaikki ovat kuulleet, mutta samaan aikaan monet vielä miettivät, mitä se on tai missä sitä voidaan hyödyntää. Yrityksissäkin mietitään sitä, miten siitä voidaan liiketoiminnallisesti hyötyä.

Lue lisää
Ave Group - Closing the gap

Miksi merkityksellä on merkitystä– johtamisessakin

Ajoittain huomaan ihmetteleväni, kun omaa työtään 8-16 asenteella tekevät henkilöt, jotka välttelevät kaikkea vastuuta ja ylimääräistä tekemistä, kertovat innostuksesta palavin silmin miten he työn ulkopuolella tekevät jotain vapaaehtoisprojektia tai isoa projektia kotona. Siinä ei lasketa työn määrää, hikipisaroita eikä tunteja. Luovuuskin pääsee valloilleen ja suoriutuminen on huipputasolla – jotain muuta kuin palkkatyössä on totuttu näkemään.

Lue lisää
Ave Group - Closing the gap

What are we fighting for?

Juoksen hämärtyvässä metsässä otsalampun kirkkaan valokeilan avustamana. Edellisestä rastileimauksesta on kulunut jo tovi, enkä ole lainkaan varma, teinkö omiin taitoihini nähden viisaan reittivalinnan seuraavalle rastille. Tuttuun tapaani en anna tämän pienen yksityiskohdan turhaan vaivata mieltäni, vaan lisään vauhtia – asia, jota ulkopuolinen ei edes havaitsisi. Nyt mennään, pääasia on liike.

Lue lisää

2017 Wrap-up

Vuoden loppuessa on syytä tehdä yhteenvetoa menneestä vuodesta. Olemme kiitollisia ja otettuja asiakkaiden meille osoittamasta luottamuksesta. Asiakkaidemme menestys ja heidän suosittelunsa meidän avustamme ovat meille merkkinä onnistumisesta.

Lue lisää
Ave Group - Closing the gap

Lencioni sytytti yleisönsä

Meillä oli kunnia olla MLP:n partnerina järjestämässä kutsuvierasseminaaria 4.10.2017 suomalaisille johtajille. Pääpuhujana tilaisuudessa oli Patrick Lencioni, yhdysvaltalainen menestyskirjailija ja maailman top-5 businesspuhuja.

Lue lisää

Luottamus – pehmoilua vai kovaa bisnestä?

Tunnistatko tilanteen, jossa juuri päättyneen yhteisen palaverin jälkeen keskustelet kollegasi kanssa ja pureskelette kolmannen kollegan esityksen perusteella tehtyä päätöstä löytäen siitä lukemattomia heikkouksia?

Lue lisää

Tutustu palveluihimme

Ave Group - Closing the gap
Ihmiset
Ave Group - Closing the gap
Strategia ja liiketoiminta
Ave Group - Closing the gap
Toimeenpano ja muutosprojektien läpivienti

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisenä kuulla 
ajankohtaiset uutisemme.

Ave Group - Closing the gap

We close the gap

Ihmiset
Strategia ja liiketoiminta
Toimeenpano ja muutosprojektit

Yhteystiedot

Puhelin +358 44 517 5286
Sähköposti info@avegroup.fi

Käyntiosoite

Kellosalmentie 28
17500 Padasjoki

© Kaikki oikeudet pidätetään – 2022 – Ave Group Oy. Kotisivut toteuttanut HEIMO Interactive.