Ave Group - Closing the gap

Lencioni sytytti yleisönsä

Meillä oli kunnia olla MLP:n partnerina järjestämässä kutsuvierasseminaaria 4.10.2017 suomalaisille johtajille. Pääpuhujana tilaisuudessa oli Patrick Lencioni, yhdysvaltalainen menestyskirjailija ja maailman top-5 businesspuhuja.

Tilaisuuden jälkeen ei tarvinnut ihmetellä miksi. Haaga Helian auditorio oli täynnä ja hän sai koko yleisön lentoon aiheenaan luottamus ja tiiminrakennus! Ensimmäisellä Suomen vierailullaan hän osui todellisiin kipukohtiin tiimityössä. Käytännöllisillä menetelmillään ja esimerkeillään elävästä elämästä hän sai meidät ymmärtämään haavoittuvuuteen perustuvan luottamuksen ja rakentavien konfliktien arvon. Kun tehdään tuloksia, niin Lencioni todella näytti meille tiimityön merkityksen.

Kiitos luottamuksella suurelle osallistujajoukolle! Investoitte kallista aikaanne tähän tilaisuuteen, mutta minä aidosti uskon että jokainen meistä sai jotakin kotiinviemistä arkipäivän työelämään.

Pekko Nieminen

Ave Group - Closing the gap

We close the gap

Ihmiset
Strategia ja liiketoiminta
Toimeenpano ja muutosprojektit

Yhteystiedot

Puhelin +358 44 517 5286
Sähköposti info@avegroup.fi

Käyntiosoite

Kellosalmentie 28
17500 Padasjoki 

© Kaikki oikeudet pidätetään – 2022 – Ave Group Oy. Kotisivut toteuttanut HEIMO Interactive.